De waarde van het studentenleven schuilt in de aard en het niveau der nevenbezigheden. De vakstudie is bijproduct. – Godfried Bomans

Ga jij studeren in Ede of Wageningen en ben je naast je studie op zoek naar gezelligheid en verdieping in het christelijk geloof? Kom dan eens een kijkje nemen bij studentenvereniging Dei Gratia. Dei Gratia is een dispuut dat uitgaat van de C.S.F.R. Het bevindt zich in Wageningen en bestaat uit ongeveer 80 leden. Op ons dispuut worden onder andere Bijbelkringen, studiekringen, lezingen en sing-ins georganiseerd. Tijdens deze activiteiten is er volop gelegenheid om ons te verdiepen in het christelijk geloof en actuele thema’s. Daarnaast zijn er maaltijden, borrels en weekenden weg. De amicitia viert hoogtij. Dei Gratia is een vereniging waarin ontmoeting, overtuiging en ontplooiing centraal staan. Je leert meer over God, jezelf en anderen en maakt vrienden voor het leven.

Ben je benieuwd geworden naar onze vereniging? Kom een keer langs op een verenigingsmaaltijd of een lezing. Interesse in een studie in Wageningen? Je kunt je ook aanmelden om een dagje mee te lopen met een van onze leden; zo leer je je studie, Wageningen en onze vereniging in één klap beter kennen.

Voor meer informatie en/of aanmelden van DG-activiteiten kan je mailen naar pubcie@deigratia.nl. We heten je van harte welkom!

Amicaliter,

Geertje van den Dool
Nico van Maaswaal
Lianne de Jongh
Marije Midavaine
(Publiciteitscommissie 2017-2018)